Servicii

Activitatea de baza a Biroului de Proiectare Timisoara este, evident, proiectarea de rezistenta a constructiilor civile, industriale, agricole si speciale. Dar, Biroul de Proiectare Timisoara, poate asigura prin colaboratori sai realizarea lucrarilor de proiectare si pe alte specialitati din constructii: arhitectura, design interior, geotehnica, topografie, instalatii, drumuri, poduri, etc., cu sau fara obtinerea verificarii proiectelor de la verificatori atestati ai Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului (MLPAT).

Biroul de Proiectare Timisoara asigura proiectarea de rezistenta sau proiectarea structurala pentru: constructii civile (blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale, duplexuri, spatii si centre comerciale, cladiri de birouri,scoli, sali de sport, hoteluri, etc.), constructii industriale (hale, hale industriale si metalice, hale din beton armat monolit sau beton precomprimat sau hale mixte, sedii de firme, etc.), constructii agricole (hale zootehnice, hale de productie sau de depozitare produse agricole, etc.) si constructii speciale (pasarele, structuri publicitare, rezervoare, etc.).

Dupa cum am specificat, principala activitate a Biroului de Proiectare Timisoara este cea de proiectare de structuri pentru constructii. Aceasta activitate este dusa la indeplinire de o echipa tanara dar experimentata de proiectanti, ingineri si arhitecti, care reusesc cu brio sa raspunda oricaror exigente, asigurandu-va parcurgerea tuturor etapelor necesare proiectarii unei structuri. Aceste etape sunt:

  • Conceperea structurii: se transpun toate cerintele si dorintele clientului intr-o structura virtuala, care respecta in acelasi timp atat prevederile normelor si standardelor de proiectare a constructiilor în vigoare, cat si principiile proiectarii economice.
  • Modelarea structurii: se transpune modelului virtual intr-un model de calcul simplificat, care sa il aproximeze cat mai exact pe cel real si care sa permita analiza structurala intr-o maniera optima care sa conduca la o proiectare facila a fiecarui element component al structurii.
  • Analiza structurii: se analizeaza starile de solicitare pentru fiecare element structural in parte, analiza care permite dimensionarea riguroasa a structurii ce urmeaza a se realiza. Aceasta etapa se realizeaza cu ajutorul programelor de calcul.
  • Optimizarea structurii: se analizeaza structura urmarind optimizarea unor anumiti parametri ai acesteia si atingerea unor standarde de performanta, transpuse in minimizarea consumurilor si costurilor. In mod evident este etapa cea mai importanta in proiectarea unei structuri. De asemenea se utilizeaza unele programe de calcul, analiza si optimizare structurala.

COSTUL PROIECTULUI

Pretul se calculeaza pentru fiecare proiect in parte, in functie de complexitatea acestuia, suprafata si materialele care compun structura de rezistenta proiectata. Totodata, pretul poate sa varieze si in functie de cate domenii de proiectare alege clientul sa fie realizate in colaborare cu noi. Oricum, in mod orientativ, preturile pe care le practica Biroul de Proiectare Timisoara incep in medie de la 4 eur/mp si pot sa varieze in sus sau in jos in functie de conditiile mentionate mai sus. Pentru informatii si detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Cuvinte precum: beton armat, beton monolit, beton precomprimat, birou de proiectare constructii, CCIA, cladiri, constructii, constructii civile industriale si agricole, executie cladiri, proiectare constructii industriale, firma de proiectare constructii, proiectare rezistenta, proiectare de rezistenta, antemasuratoare, apartamente, arhitectura, autorizatie de construire, avize si autorizatii constructie, beton, Biroul de Proiectare Timisoara, cadre din beton armat, caiet de sarcini, caramida, certificat de urbanism, cladiri de birouri, consolidari constructii, constructii, consultanta, cost constructie, cost teren, devize, diriginte de santier, etaj, experti tehnici Timisoara, extinderi constructii, finisaje, fundatie, inginerie de santier, proiectare instalatii, mansardari constructii, otel beton, plan urbanistic de detaliu, plan urbanistic general, plan urbanistic zonal Timisoara, proiect demolare constructie, proiect tehnic, proiectare arhitectura Timisoara, proiectare constructii, DTAC, D.T.A.C., PAC, P.A.C., DTAD, D.T.A.D., PUD, PUD, PUZ, releveu constructie, proiect rezistenta, proiect casa, sarpanta, structuri din zidarie, structuri metalice, studiu de fezabilitate, studiu geotehnic, terenuri, verificatori de proiecte, proiecte de case, zidarie fac parte din cotidianul nostru.